Historie

 

Direktør Per Nygaard og Bestyrelsesformand Niels Nygaard

Oranje Beton A/S blev grundlagt i 1898 og har således fortiden bag sig og fremtiden foran sig.

 

Hvordan betonvarefabrikken fik sit navn, er der ingen der ved, men det er både kendt og værdsat, at Oranje Beton har udviklet sig med tiden og i dag er en moderne, ordreproducerende virksomhed med en alsidig produktion til landbruget og byggeindustrien. 

Efter 40 år i spidsen for virksomheden overlod Niels Skytte Nygaard i maj 2003 ledelsesansvaret til sønnen Per Skytte Nygaard, og den fremtidige udvikling og vækst er således sikret. 

De første danske spaltegulvselementer i beton blev for ca. 40 år siden produceret på Oranje Beton, og siden har et stort antal svine- og kvægstalde fået monteret spaltegulvselementer fra Holstebro.

 

 

Indtil der for alvor kom maskiner ind i billedet med hensyn til betonblanding var det et hårdt og tungt arbejde. Og ikke altid lige nøjagtigt, når der blev tilsat tilslag på øjemål.

Herudover leverer Oranje Beton et stort udvalg af standard- og specialprodukter til byggeindustrien samt en lang række specialprodukter til privat og almennyttigt boligbyggeri.

 

Oranje Beton har siden 1998 udelukkende produceret specialelementer, det være sig sålbænke, murafdækninger, trappetrin etc., samt drænings-elementer til landbrugsbyggeri.


Herudover har Oranje en stor specialproduktion efter opgave. 

Her på sitet finder du beskrivelser af et bredt udvalg produkter i hver produktgruppe. Er der behov for andre specialprodukter, producerer vi dem efter specifikationer. Oranje Beton anvender de bedste materialer, og sammen med omhu i produktionen er vores produkter sikret lang levetid.

 

Som en del af Dansk Beton bidrager Oranje Beton til den forsatte udvikling, der er indenfor byggeri, infrastruktur og specialproduktion i beton. Vi tænker i nye innovative løsninger og søger altid efter den bedste løsning til det enkelte projekt. For dem der vil arbejde med beton, er der en verden af muligheder - ikke kun for medarbejdere, men også i betonen som materiale.