Referencer

Vestforbrænding i Glostrup

Kunst i beton. Oranje Beton har deltaget i et projekt, hvor læring omkring håndtering af skrald er i hovedsæddet. Vi har produceret beton-plinte til en labyrint, hvor forskellige kunst-håndværkere har bidraget med genstande til indstøbning i betonen. Firmaet 10 tons og den erfarne kunstner og designer Rune Fjord har på fantastisk vis forenet leg og læring.

 

Lemvig Havn

Er I klar til skybrud? - etablér en Urban Højvandssikring©, (udviklet og tegnet af Hasløv & Kjærsgaard, København) som sikrer, at højvandet ikke trænger op i byens gader og huse. Kontakt Jørgen Dau på tlf. 23 99 94 08 eller mail dau@oranje.dk.

 

Fisketorvet

Centret er bygget op som et kæmpe skib med flot udsigt over Københavns havnefront. Oranje Beton har produceret og leveret trappeløb, som forbinder biografen med området ned mod havnen.

 

Metroen i København

Oranje Beton har produceret og leveret samtlige perron-elementer til alle stationer ved etableringen af den første etape af metroen i København. Det helt specielle ved perron-elementerne er, at overfladen er taktil og dermed indikere det førerløse togs placering på perronen. Desuden har vi også leveret mange km kabelrender til metroen. Metroens stationer er praktiske med gode adgangsforhold fra gaden og fra andre transportforbindelser. Desuden har man tilstræbt et tidsløst design, der falder naturligt ind i gadebilledet og dog tydeligt signalerer Metro station.

 

Roskilde Universitet

Roskilde Universitetscenter (RUC) er oprettet i 1972 med det formål at udføre forskning og undervisning på højeste niveau.

 

Fanø havn

Oranje Beton har leveret betonelementer til kystsikring. Elementerne har to formål: at beskytte vejen mod oversvømmelser og på solskinsdage at fungere som havnepromenade.

 

Meiniche I/S

Automobilforhandler i Holstebro. Forhandler BMW, SEAT og KIA

 

Parken

Foruden at være Danmarks Nationalstadion og dermed fast hjemmebane for landsholdet er PARKEN hjemmebane for F.C. København.

 

Amager Strandpark

Vi har produceret de glatstøbte betonelementer og kystsikringen af Amager Strandpark. I alt 3.200 tons. De glatte overflader gør elementerne behagelige at færdes på. Amager Strand er Københavns strand ud mod Øresund og består af stranden langs Amager Strandvej, en lagune, en ø og parkerne 10-øren og 5-øren. Øen er 2 kilometer lang og lagunen er 400 meter på det bredeste sted.

 

Færch Plast A/S

Navnet Færch har i næsten 130 år været knyttet til Holstebro, hvor Færch Plast i dag har sit hovedsæde. I 1869 grundlagdes her et tobaksfirma ved navn: "R. Færch?s Cigar- og Tobaksfabrikker A/S".

 

Gråkjær Staldbyg

Med mere end 30 års byggeerfaring har Gråkjær Staldbyg ekspertisen til at gennemføre dit projekt - fra myndighedsbehandling til aflevering af det nøglefærdige byggeri!